Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de PKK sığınaklarından çıkanlar 'yok artık' dedirtti

Düzenleyen:
İzmir'de PKK sığınaklarından çıkanlar 'yok artık' dedirtti

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de PKK'nın sözde Ege Bölgesi yapılanmasına yönelik operasyonda sığınaklarda ele geçirilen yaşam malzemeleri dikkat çekti. Sığınaklarda makastan tüpe kadar çok sayıda malzeme bulundu.

İzmir'de, Kemalpaşa Jandarma Komutanlığı'na 23 Şubat'ta roketatarlı saldırı düzenlenmesi ve 19 Mart'ta jandarma aracına ateş açılmasının ardından MİT, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatmıştı. İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Ege Bölgesi yapılanmasına yönelik operasyonda ele geçirilen yaşam malzemelerinin fotoğrafları basın mensuplarıyla paylaşıldı.

SIĞINAKLARIN İÇİNDE BULUNANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Basın mensuplarına dağıtılan fotoğraflarda tespit edilen 5 sığınağın içinde ve civarında toprağa gömülü varillerden çıkarılan tüp, çakmak gazı, çengelli iğne, pil, tıraş köpüğü ve bıçağı, çorap, boyunluk, sargı bezi, makas, ip ve benzinle dolu pet şişeler ile bol miktarda konserve dikkati çekti.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN EGE'DE YENİ YAPILANMA ÇABASINDA OLDUKLARI BELİRLENMİŞTİ

Saldırıların terör örgütleri PKK/KCK ve HBDH (Halkların Birleşik Devrimci Hareketi) tarafından gerçekleştirildiği ve terör örgütlerinin Ege Bölgesi'nde yeni yapılanma çabasında oldukları tespit edilmişti.

8 ZANLIDAN 6'SI TUTUKLANMIŞTI

Operasyonda gözaltına alınan 8 zanlıdan 6'sı tutuklanmış, 2'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...