Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İmralı Adası'na ulaşım için yeni iskele yapılacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İmralı Adası'na ulaşım için yeni iskele yapılacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

İmralı Adası'na ulaşımı sağlayan Mudanya'daki askeri iskelenin yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenisi yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgiye göre, Jandarma Bölge Komutanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde, yeni iskele, tapuda hazine adına kayıtlı, Milli Savunma Bakanlığına tahsisli Yeniköy Mahallesi 1120 ada 1 parsele inşa edilecek.

Çelik boru kazık üzeri betonarme iskele olarak tasarlanan iskele projesinde, denizde 85, karada da 2 olmak üzere 87 adet çelik boru kazık kullanılacak.

Protokol çerçevesinde, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Garnizon Komutanlığı yetkilileri ile yapılan toplantıda, teknik özellikleri belirlenen, elektrik ve mekanik tesisatları da planlanan iskele, 140 metre uzunluğunda ve "L" inşa edilecek.

Yeni iskelenin yapılmasının ardından halen kullanılan merkezdeki iskele tahliye edilecek. Eski iskele, sahil düzenleme projesi kapsamında, yeniden düzenlenip, halkın kullanımına açılacak.

İskeleye yeni ve güvenlikli bir arama binası da yapılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...