Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'dan peş peşe kaza haberleri: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
Ankara'dan peş peşe kaza haberleri: 1 ölü, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Başkent güne korkunç kaza haberleriyle uyandı. Polatlı’dan takla atan aracın sürücüsü ağır yaralanırken, bir başka kazada takla atan kamyonetin camından fırlayan bir kişi feci şekilde can verdi.

Ankara'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İlk kaza Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Polatlı'dan Ankara istikametine seyretmekte olan Satılmış Ongun kontrolündeki 06 AN 5609 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla attı. Ağır yaralanan sürücü Satılmış Ongun tedavi edilmek üzere Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

CAMDAN FIRLADI, CANINDAN OLDU

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen bir diğer kazada ise 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Polatlı-Ankara Karayolu'nda seyretmekte olan Şahan Mutlugil kontrolündeki 06 BC 2355 plakalı kamyonet, Ankara Yolu Polatlı Devlet Hastanesi mevkiinde yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen araç 100 metre sürüklendi.

Kaza esnasında camdan dışarı fırlayan Erol Mutlugil olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonetin sürücüsü Şahan Mutlugil ve yolcu Murat Balşeken yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Yaralılara sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Yaralılar Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ve polis ekipleri trafik kazalarıyla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...