Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vezneciler'deki bombalı saldırının 6 şüphelisi adliyeye sevk edildi

Düzenleyen:
Vezneciler'deki bombalı saldırının 6 şüphelisi adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri

Vezneciler'deki bombalı araçlı saldırıyla ilgili 6 şüpheli Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

İstanbul Vezneciler'deki bombalı araçlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 polisin şehit olduğu, 5 sivilin hayatını kaybettiği Vezneciler saldırısının faillerini yakalamak için geniş çaplı soruşturma yürütüyor.

KADIN CANLI BOMBAYI YÖNLENDİREN ERKEK TERÖRİSTİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Kadın canlı bombayı yönlendirerek bombalı eylemi gerçekleştiren erkek teröristin kimliği belirlendi. Siirt nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilen erkek bombacının İstanbul doğumlu olduğu ve İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Yaklaşık 3 yıl önce örgüt üyeliği suçundan cezaevine girip çıkan erkek bombacıya örgüt tarafından "Bizden haber bekle" denildiği, uzun yıllar hiç irtibata geçilmediği ve sadece bu bombalama eylemiyle ilgili talimat verildiği saptandı.

ARACIN UCUNU ÇIKARIP MİNİBÜSÜN ÜZERİNE SÜRDÜ

Kadın canlı bombanın olay günü Sabah saat 08.00'de otomobilini olay yerine park ettiği, İSPARK otopark görevlisinin "Kalacak mısınız yoksa çıkacak mısınız?" sorusu üzerine "Çıkacağım" diyerek, bombalı aracın ön tarafını hafif çıkış konumuna getirdiği ve Çevik Kuvvet minibüslerinin geçişi sırasında kendisini patlattığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...