Zeytinburnu'nda şehitler için yürüyüş

Zeytinburnu'nda şehitler için yürüyüş

GÜNDEM Haberleri

Zeytinburnu'nda bir grup vatandaş geçtiğimiz günlerde, Vezneciler'de çevik kuvvet polis aracına yönelik bombalı saldırıda şehit düşen Kadir Cihan Karagözlü ve diğer şehitler için yürüyüş düzenledi.

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 57/4 sokakta ikamet eden şehit Karagözlü’nün evinin önünde toplanan grup, PKK aleyhine sloganlar atıp ellerinde Türk bayrakları taşıdı. Toplanan grup 58. Bulvar üzerinde bir süre yürüdükten sonra Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Burada toplanan grup, şehit polislerin isimleri tek tek okuyarak İstiklal Marşı'nı okudu.
Yürüyüşe Şehit polisin babası Zeki Karagözlü ile ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü de katılırken bazı vatandaşlar gruba motosikletleriyle ve otomobilleriyle destek verdi.
Şehit ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü, oturdukları sokak olan 57/4 sokağın isminin Şehit Kadir Cihan Karagözlü olması için kampanya başlattıklarını ifade ederek, bunun için Zeytinburnu Belediyesi’ne başvurduklarını söyledi.
Grup daha sonra dağıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...