Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evleneli bir ay bile olmamıştı

Düzenleyen:
Evleneli bir ay bile olmamıştı

GÜNDEM Haberleri

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Bitlisli Uzman Çavuş Mesut Ardıç’ın 20 gün önce dünyaevine girdiği ortaya çıktı. Aksaraylı Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in de babasıyla konuştuktan sonra şehit düştüğü belirlendi.

Hakkari Şemdinli’de Tekeli Tabur Komutanlığı üs bölgesine, PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen bölücü saldırıda şehit olan iki kahramanın baba ocağında hüzün hâkim... Bolu’dan geçici görevle gittiği Şemdinli’deki saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mesut Ardıç’ın (25) İzmir Buca ilçesindeki ailesine acı haber ulaştı. Aileye yürek burkan haberi askeri yetkililer, sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Daha sonra şehit Mesut Ardıç’ın babası Mürsel Ardıç, annesi Sevim Ardıç, 20 gün önce evlendiği eşi Ayşe Ardıç ve yakınları cenaze töreninin yapılacağı Bitlis’in Ahlat ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Şehidin acılı eşi Ayşe Ardıç yakınlarının yardımıyla ayakta dururken, baba Mürsel Ardıç “Vatan sağ olsun. Evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Beni üzen yaklaşık 1 ay öncesinde evlilik yapmış olması, şahadet mertebesine ulaşması ise beni gururlandırıyor” diye konuştu. Şehit Ardıç’ın naaşı bugün Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Gazi Şehitliği’ne defnedilecek. 

AKSARAY’A ŞEHİT ACISI
Yine aynı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in (23) Aksaray’ın Ağaçören ilçesindeki baba ocağı acı haberle yıkıldı. Şehit Uzman Çavuş’un annesi Fahriye ve babası Ramazan Yüksel’i yakınları teselli etmeye çalıştı. 2’si erkek 2’si kız 4 kardeşi olan Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in bekar olduğu öğrenildi. Şehidin naaşı bugün ilçede defnedilecek.

ŞIRNAK’TA 1 POLİS ŞEHİT OLDU
Öte yandan Şırnak'ta depoda sayımı yaparken kazara silahlardan birinin ateş alması sonucu yaralanan polis memuru Fatih Erdoğan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...