'CHP'li vekillerin ziyaretlerinin hepsi kayıtlı'

Düzenleyen:
'CHP'li vekillerin ziyaretlerinin hepsi kayıtlı'

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Bozdağ, bazı CHP'li vekillerin terörden tutuklu ve hükümlüleri cezaevlerinde ziyaret ettiğinin kamuoyuna yansıdığını belirterek bu ziyaretlerin hepsinin kayıtlı olduğunu belirtti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bazı CHP'li milletvekillerinin terör örgütüüyeliğinden tutuklu ve hükümlüleri cezaevlerinde ziyaret ettiğinin kamuoyuna yansıdığını belirterek, "2014, 2015, 2016'daki 164 ve 2016'daki 81 ziyaretin hiçbiri TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyelerinden bazılarının toplu ziyareti değildir. Bu ziyaretlerin hepsi, ziyaret edilecek kişinin ismini belirten yazılı talep ve Adalet Bakanlığının izniyle yapılmıştır. Hepsi kayıtlıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bazı CHP'li milletvekillerinin 2016'da, terör örgütü üyeliğinden tutuklu ve hükümlüleri cezaevlerinde ziyaret ettiğinin kamuoyuna yansıdığını belirtti.

Bazı gazeteler ve gazetecilerin, bu ziyaretlerin TBMM İnsan Hakları Komisyonu Cezaevi Komisyonu üyelerince yapıldığını ve bunların içinde AK Parti, CHP, MHP ve HDP'li milletvekillerinin de olduğunu yazarak, bilerek yalan haber yapıp gerçeği çarpıttıklarını ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:
"2014, 2015, 2016'daki 164 ve 2016'daki 81 ziyaretin hiçbiri TBMM İnsan Hakları Komisyonu üyelerinden bazılarının toplu ziyareti değildir. Bu ziyaretlerin hepsi, ziyaret edilecek kişinin ismini belirten yazılı talep ve Adalet Bakanlığının izniyle yapılmıştır. Hepsi kayıtlıdır. Buna rağmen bazı siyasiler, gazeteler ve gazetecilerin bilerek gerçeği çarpıtmaları, siyasi/gazetecilik ahlakın ne halde olduğunu gösterir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...