Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım: Vefa borcu kredi kartıyla ödenmez

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yıldırım: Vefa borcu kredi kartıyla ödenmez

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yıldırım, "Vefa borcu kredi kartıyla ödenmez. Vefa, Gezi olaylarında, 17-25 Aralık'ta, Türkiye sevdalısı Tayyip Erdoğan'a kurulan tezgaha milyonlarla karşı koymak, ona sahip çıkmaktır." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Tuzla İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, "Vefa borcu kredi kartıyla ödenmez. Vefa borcu, bir ömür boyu devam eder. Vefa demek, Gezi olaylarında, 17-25 Aralık'ta, Türkiye sevdalısı Tayyip Erdoğan'a kurulan komploya, tezgaha milyonlarla karşı koymak, ona sahip çıkmaktır. Vefa demek, geçmişinin gücünü geleceğe taşımak demektir. İşte AK Parti ailesi. 2001'den bugüne kadar bu yolculukta, bu dava uğrunda devam eden bütün kardeşlerimizi bir araya getirmişler. Teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz." dedi.

Başbakan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim dostluğumuz iyidir ama bizim düşmanlığımızdan da bize düşmanlık yapanlar da bir sefer değil, beş sefer düşünmeleri lazım. Bu millet ne badirelerden geçti. Bin yıldır bu topraklarda görmedik, yaşanmadık olay kalmadı. Çanakkaleyi mi dersin, Kurtuluş Savaşı'nı mı dersin, Sakarya Meydan Muharebesini mi dersin, Sarıkamış'ı mı dersin, Kutü'l Amare'yi mi dersin. Hep destanlar yaza yaza geldik. Hesabı yanlış yapanlar, bunun bedelini mutlaka ödeyeceklerdir. Bu milleti bölmeye, hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...