Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis Memuru Nihat Şener memleketinde toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Polis Memuru Nihat Şener memleketinde toprağa verildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana’da zırhlı aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan ve hastanede tedavi görürken kurtarılamayarak şehit olan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Nihat Şener memleketi Feke ilçesinde toprağa verildi.

8 Haziran Çarşamba günü Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda görev dönüşü meydana gelen kazada, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli 3 polis memurunun içinde bulunduğu zırhlı araç göreve gitmek üzere yola çıktıktan sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmiş, araçta bulunan polis memurları Nihat Şener (39), Hakan S. (36) ve Mehmet O. ağır yaralanmıştı. 
Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırılan Nihat Şener, dün kurtarılamayarak şehit olmuştu. Buruk Mezarlığı morguna konan Şener’in naaşı sabah saatlerinde alınarak memleketi Feke ilçesine getirildi. 
Atatürk Parkı'nda düzenlenen resmi törene şehidin ailesi, Adana Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, Adana milletvekilleri Tamer Dağlı, Mehmet Şükrü Erdinç, Seyfettin Yılmaz, Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Akyürek, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Şehidin özgeçmişinin okunmasının ve dua edilmesinin ardından kılınan namazın ardından şehit Nihat Şener'in cenazesi toprağa verildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...