Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu'nda polise bıçaklı saldırı

Düzenleyen:
Beyoğlu'nda polise bıçaklı saldırı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Beyoğlu'nda kimlik kontrolü yapan polisi bıçaklayan şüpheli ve olay sırasından yanında bulunan arkadaşı gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda kimlik kontrolü yapmak isteyen polisin bıçaklanarak yaralanmasına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULDU
Edinilen bilgiye göre, İstiklal Caddesi'nde dün uygulama yapan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan 2 polis memuru şüphe üzerine durdukları Lütfi K. (21) ve Murat B.'ye (20) kimlik kontrolü yapmak istedi.

POLİSİ 2 YERİNDEN BIÇAKLADI
Polis memurlarıyla tartışan ve mukavemet gösteren şüphelilerden Lütfi K., bıçakla polis memuru Yunus Ş'yi, 2 yerinden bıçakladı. Yaralı polis, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Olayın ardından Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve güven timleri tarafından yakalanan 2 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...