Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DAEŞ'in infaz timi Türkiye'de yakalandı! Üzerlerinden ölüm listesi çıktı

Düzenleyen:
DAEŞ'in infaz timi Türkiye'de yakalandı! Üzerlerinden ölüm listesi çıktı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye içerisindeki canlı bomba timlerinin peş peşe yakalanmasının ardından DAEŞ'in suikast timlerini devreye soktuğu ortaya çıktı. Yakalanan infaz timlerinin üzerinden ölüm listesi çıktı.

Güvenlik güçleri Kilis'te terör örgütü DAEŞ'e yönelik bir operasyon düzenledi. Suriye'den yasadışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan ve seri suikastlar işlemek üzere talimat aldığı iddia edilen 2 DAEŞ militanı kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarında ise şok edici detaylar ortaya çıktı. Örgüt militanlarının üzerinden aralarında milletvekilleri ve gazetecilerin de olduğu infaz listesi çıktı. Suriye'den özel talimatla Türkiye'ye geldikleri öğrenilen militanların üzerinden, susturuculu silahların da çıktığı öğrenildi.

SALDIRI PLANI YAPIYORLARDI

DAEŞ'li 2 militanın üzerinden çıkan infaz listesinde, örgütün öncelikli olarak milletvekillerini hedef aldığı ortaya çıktı. Militanların suikast planlaması yaptığı, saldırıları gerçekleştirmek için listedeki isimlerle ilgili olarak araştırma ve keşif çalışması yaptıkları kaydedildi. Yakalanan 2 DAEŞ militanın, ilk ifadelerinde "harekete geçmek için ise talimat beklediklerini" anlattıkları belirtildi.

GAZETECİLER DE LİSTEDE

Milletvekillerinin isimlerinin yer aldığı DAEŞ'in infaz listesinde, kamuoyunun yakından tanıdığı pek çok gazetecinin isminin de olduğu ifade ediliyor. Örgütün hedefe koyduğu gazetecilerle ilgili adres çalışması yaptığı iddia ediliyor. DAEŞ'li militanların üzerinden suikast listesinin yanında 2 susturucu silah ile çok sayıda örgütsel döküman da bulundu. Bugüne kadar DAEŞ'e yönelik operasyonlarda susturucu silaha ilk kez rastlandığına dikkat çeken güvenlik güçleri, deşifre olan hücre yapılanmaları ve yakalanan canlı bomba eylemcileri nedeniyle DAEŞ'in yeni stratejiye geçmiş olabileceğine dikkat çekiyor.

2 TERÖRİSTİN CESEDİ BULUNDU

Öte yandan Kilis'in Elbeyli ilçesi yakınlarında terör örgütü DAEŞ militanlarına ait olduğu tespit edilen 2 erkek cesedi bulundu. Elbeyli sınırında insansız hava araçları tarafından tespit edilen DAEŞ'li militanlara ait olduğu kaydedilen cesetler, güvenlik güçlerince alınarak otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Kimliği saptanamayan DAEŞ militanlarının koalisyon güçlerinin hava saldırısında hayatını kaybettikleri öğrenildi. Saldırıda ölen teröristlerin cesedinin bombardımanın ardından düştüğü nehirde akıntıya kapılarak Türkiye sınırına geldiği belirlendi. Adli Tıp Kurumu morgunda 3 gün önce öldüğü saptanan teröristlerin cesedi, otopsi işleminin ardından Kilis Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...