PKK telsizinden kan donduran infaz itirafı!

Düzenleyen:
PKK telsizinden kan donduran infaz itirafı!

GÜNDEM Haberleri

Muş'ta terör örgütü PKK'nın telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Telsizde PKK'nın 3 teröristi infaz ederek kuyuya attığı tespit edildi.

Muş Valiliğinden, terör örgütü PKK'nın "ajan" oldukları gerekçesiyle 3 teröristi infaz ederek kuyuya attığı, ailelerinin tepkisinden çekindiği için kamuoyunu yanıltmaya çalıştığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, teröristler arasında geçen telsiz konuşmalarında, bölücü terör örgütünün sözde eyalet sorumlusu "Peri"kod adlı teröristin talimatıyla "Şerzan" kod adlı terörist tarafından 3 elamanının öldürüldüğünün ortaya çıktığı belirtildi. 

"Bölücü terör örgütü Tunceli bölgesinde ajan oldukları gerekçesiyle infaz edilerek bir kuyuya atılan üç teröristin ailelerinin tepkisinden çekinerek, kamuoyunu yanıltmaya yönelik kurgulamalar telsiz görüşmelerine de yansıdı." denilen açıklamada,

"Ancak bölge halkının bu kurgulara itibar etmediği, her geçen gün bölücü terör örgütünün sözde özgürlükleri için savaştığı yalanına olan inancını kaybettiği ve çocuklarının örgüt tarafından katledilmelerine sessiz tepkilerinin çığ gibi büyüdüğü görülüyor." ifadesi yer aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...