Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyeli kızı andı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyeli kızı andı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ölüm meleği! Acele et ve ruhumu al ki artık cennete yemek yiyeyim' vasiyetini bırakan Suriyeli kız çocuğunu unutmadığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Büyükelçilerle iftar buluşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında geçtiğimiz aylarda yürek burkan mirasıyla yüreklere kazınan Suriyeli kız çocuğunu andığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ölüm meleği! Acele et ve ruhumu al ki artık cennete yemek yiyeyim' diyen Suriyeli çocuğu unutmadığını ifade etti.

"Ey Ölüm meleği..!"

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Suriyeli kız, çizdiği resimle tabutun içinde kendini tasvir ederken, ailesine yazdığı vasiyette, "Bu benim vasiyetimdir. Canım annecim! Senden benim güzel gülüşlerimi hatırlamanı ve yatağımı olduğu gibi bırakmanı istiyorum. Ve sen ablacığım! Arkadaşlarıma de ki: 'O açlıktan öldü...' Ve sen abiciğim! Üzülme; ama, ikimiz birlikte, 'Biz açız!..' dediğimizi hatırla. Ey Ölüm meleği! Acele et ve ruhumu al ki artık cennete yemek yiyeyim. Ben çok açım. Ve ey ailem! Benim için korkmayın. Ben sizin yerinize de cennete yiyebildiğim kadar çok yiyeceğim" diyerek, okuyanların yüreklerini parçalamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...