Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'ın yanındaki askerin kim olduğu belli oldu

Düzenleyen:
Erdoğan'ın yanındaki askerin kim olduğu belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaretinde objektiflere takılan asker üniformalı ancak rütbesi bulunmayan bir kişi herkesin merak konusu olmuştu. Erdoğan’ın oldukça fazla ilgi gösterdiği hatta ailesiyle telefon üzerinden görüntülü görüşme bile yaptığı kişinin Mardin Korucular Derneği Başkanı Orhan Kandemir olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte Mardin’e gelerek 70’inci Mekanize Tugay Komutanlığı Sayın Kışlası’nda, Mehmetçiklerle birlikte iftar yaptı. İftara katılanlar arasında  bulunan  rüstebis asker kıyafetli kişinin Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir olduğu ortaya çıktı.  Kandemir, Erdoğan’ı kışlaya gelişinde karşılarken, yemekte de aynı masada oturdu.

Kandemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Nusaybin’de PKK’ya yönelik düzenlenen operasyona katılan asker, polis ve koruculara teşekkür etmek üzere ani bir program gerçekleştirdiğini söyledi. Dünkü iftar programında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’la birlikte aynı masada oturduğunu belirten Orhan Kandemir, "Kendisi bize Nusaybin’deki başarılı operasyondan dolayı korucular adına teşekkür etti. Ben de korucular adına kurumsal anlamda sorun ve sıkıntılarımız birebir dile getirdim. Cumhurbaşkanımız da özlük konusu başta olmak üzere en kısa zamanda korucuların sorunlarını bitirme sözü verdi. Korucular için çok verimli bir sohbet oldu. Her ilçeden operasyon katılan bir korucumuz da benimle birlikte iftara katıldı" dedi.

"MARDİN’İN EN MUTLU AİLESİ BİZİZ"

Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, yemekte sohbet sırasında konunun çocuklarına geldiğini belirterek, 4 çocuğu olduğunu söylediğini dile getirdi. Kızı 10 yaşındaki Meltem’in kendisini çok sevdiğini söylemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, cep telefonundan Meltem ile bir süre görüntülü sohbet etti.

Kandemir, şunları anlattı: "Konu çocuklarıma gelince ben kendisine en küçük kızım Meltem’in Erdoğan sevdalısı olduğunu söylediğimde benden hemen kendisini görüntülü aramamı ve onunla konuşmak istediğini söyledi. Ben de kızımı arayıp sayın Cumhurbaşkanımızın kendisi ile görüşeceğini söylediğimde, onu çok sevdiği için bunun gerçekleşeceğine önce inanmadı. Görüntülü bir şekilde Cumhurbaşkanımızı görünce ancak o zaman birlikte sohbet ettiler. Kızım kendisini çok sevdiğini söyledi. Daha sonra eşimle de görüşüp kendisine biz operasyondayken çocuklarla ilgilendiği ve bu şekilde güzel çocukların eğitim ve bakımını gerçekleştirdiği için kendisine teşekkür etti. Dün akşamdan beri Mardin’in en mutlu ailesi biziz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda konuşan Kızıltepe Yeksektepe İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Meltem Kandemir de büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...