Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yardımcısı Türkeş Mardin'de esnafı ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yardımcısı Türkeş Mardin'de esnafı ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, beraberindekilerle kent merkezindeki 1. Cadde'de esnafı ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Mardin'de kent merkezinde esnafı ziyaret etti.

Çeşitli temaslar için Mardin’de bulunan Türkeş, Mardin Valisi Mustafa Yaman ve AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte bir otelde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Basına kapalı yapılan toplantının ardından Türkeş beraberindekilerle, kent merkezindeki 1. Cadde'de esnafı ziyaret etti. MHP’li olduğunu söyleyen ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir kişiye Türkeş, "Partiden sana kızmasınlar." şeklinde espri yaptı. Esnaf, Türkeş'ten terör olaylarının sona erdirilmesini ve buradaki turizmin canlandırılmasını istedi.

Türkeş de "Bir dönem Antalya'da turizm mevsimi başlayacak Nisan ayında 2 ses bombası patlatıyorlar. Sırf Antalya'da turizm sabote edilsin. Bunun hal yolunu bulduk. Şimdi burada aynı şeyler... aynı maksatla oyunlar dönüyor. Allah'ın izniyle bunları da halledeceğiz." dedi.

Bu esnada Türkeş'in yanına gelen bir vatandaş, Nusaybin ilçesinde yaşadığını ve terör olayları nedeniyle evinin yıkıldığını belirterek destek istedi. Bunun üzerine araya giren Vali Yaman, terör mağdurlarına her zaman destek verdiklerini, kendisine de destek sağlayacaklarını söyleyerek bu kişiyi Valiliğe davet etti.

Ziyaret sırasında AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu, bir tespih satın alarak Türkeş'e hediye etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...