Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan o ilçe için flaş talimat!

Düzenleyen:
Erdoğan'dan o ilçe için flaş talimat!

GÜNDEM Haberleri

Midyat Belediye Başkanı'nı kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçenin yolları için bakanlığa talimat verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Habertürk'ten Ece Üner'e konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktaran Nasıroğlu, "Midyat Barış şehridir ve Ak Parti'nin kalesidir" dedi.

Midyat'ın PKK'nın hedefi haline gelmesini de değerlendiren Başkan, PKK'nın istediğini bulamamasından dolayı buralara gelindiğini ifade etti.

ERDOĞAN'DAN MİDYAT İÇİN TALİMAT

Nasıroğlu, "Bizim otelimiz yoktu şimdi Midyat'ta otellerimiz var. Ramazanda gelenler için orada otel bulmak kolay değil. Bizim tek bir amacımız, insanları büyükşehirlere göndermeden kendi memleketinde nasıl tutarız? Bu yöndeki çalışmalarımız için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştük. Ekonomik, sosyal ve siyasal konuları görüştük. Çevre yollarının yapılması için hemen talimat verdi. Bakan beye bunlara köylerin de katılmasını istedi." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...