Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı iftarda dikkat çeken görüntü

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'nun katıldığı iftarda dikkat çeken görüntü

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Koruma sayısının artırılması ve yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi Havagazı Fabrikası'nda şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu'nun daha önce söylediği, "Gerekirse kendi güvenliğimizi kendimiz sağlarız" şeklindeki sözlerinin ardından hem koruma sayısının arttırılması hem de programlarının yapılacağı yerlerde alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

İFTARA GELENLER TEK TEK ARANADI

Şehit aileleri ve gazilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar programının yapılacağı tarihi Havagazı Fabrikası'nın bahçesine gelenler tek tek aranarak içeri alındı. İftara katılan Kılıçdaroğlu'nun çevresinde adeta etten duvar ören sivil koruma polislerinin sayısındaki artış da dikkat çekti.

"SİZLERLE BERABER OLMAK GURUR VESİLESİ"

İftar yemeğinde konuşma yapan CHP lideri, "Şehit ailelerimize şükran duyuyoruz. Şehitlerimiz vatan ve bayrakları için çocukları için canlarını feda ettiler. Kimi kolunu, kimi bacağını, kimi gözünü feda etti. Biz onları saygı ve sevgiyle anmalıyız. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Hepimiz aynı bayrağın altında aynı havayı teneffüs ediyoruz. Sizlerle beraber olmak benim için gurur vesilesi" dedi.

YENİ VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ DE KATILDI

Kılıçdaroğlu'nun iftar programına İzmir'e yeni atanan Vali Erol Ayyıldız ve Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da katıldı. İftarın ardından CHP liderine Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı çiçek takdim etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...