Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Veli Küçük protokole girdi

Düzenleyen:
Veli Küçük protokole girdi

GÜNDEM Haberleri

Ergenekon davasında Türkiye'nin yıllarca konuştuğu isimlerden olan emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yılı için düzenlenen törende protokolde yer aldı.

Ergenekon davası sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün, Bilecik'te Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 177'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen bir törende protokolde yer alması dikkat çekti.

VELİ KÜÇÜK DE ORADAYDI

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde devam etti.

Buradaki törene, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğüt İlçe Kaymakamı Berkan Sönmezay, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Bilecik Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik Barosu Başkanı Avukat Halime Aynur, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Bilecik İl Emniyet Müdürü Vekili Hicri Görgülü, emekli Tuğgenerel Veli Küçük, kurum müdürleri ve çok sayıda jandarma personeli katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...