Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmaris'te beş yıldızlı otelde yangın

Düzenleyen:
Marmaris'te beş yıldızlı otelde yangın

GÜNDEM Haberleri

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde beş yıldızlı bir otelin mutfak bölümünde fritözden çıkan yangın, bir çalışanın dikkati ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Cumhuriyet Bulvarı'nda bulunan beş yıldızlı bir otelin mutfak bölümünden bugün saat 04.30'da duman kokusu alan otel çalışanı, gece müdürüne bilgi verdi. Otel görevlileri itfaiye ekiplerine durumu bildirip, yardım istedi. Bu sırada çalışanlar, mutfak bölümünün elektrik akımını keserek yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Otele yaklaşırken uyuyan turistlere rahatsızlık vermemek için, itfaiye ekipleri sirenlerini kapattı. İtfaiye erleri, oksijen tüpü takarak otelin zemin katında bulunan erzak alım bölümünden mutfağa girdi. Küçük çaptaki alevler, su sıkılarak elektrikli eşyalara sıçramadan söndürüldü. Yapılan soğutma çalışması sonrası otel görevlileri tarafından getirilen bir cihazla, duman mutfaktan büyük borular aracılığıyla tahliye edildi. Yangının fritözün kısa devre yapması sonucu çıktığı belirlendi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...