Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alperen Ocakları'ndan flaş açıklama

Düzenleyen:
Alperen Ocakları'ndan flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Alperen Ocakları İl Başkanı Kürşat Mican, "Yürüyüşe (LGBT) izin vermediği için İstanbul Valimiz Vasip Şahin'e şahsım ve tüm camiam adına çok teşekkür ederim. Biz de eylem kararını askıya almış bulunmaktayız." dedi.

Üsküdar'daki Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfında basın açıklaması yapan Mican,valilik tarafından yürüyüşe izin verilmeyeceğinin açıklanmasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Mican, şunları kaydetti: "Çaba ve gayretlerimizin sonucunda, İstanbul Valiliğince yapılan açıklama, toplumda oluşan infial ve tepkiyi bir nebze olsun dindirmiştir. Ahlaksız eyleme izin verilmeyeceği anlaşılmıştır.

Türk milletinin sözcüsü olmayı kendine şiar edinmiş Alperen Ocakları olarak böyle bir ahlaksız yürüyüşe izin vermediği için İstanbul Valimiz Vasip Şahin'e şahsım ve tüm camiam adına çok teşekkür ederim. Biz de milli reflekslerimiz çerçevesinde aldığımız eylem kararını askıya almış bulunmaktayız. Ancak hadisenin tekerrür etmemesi noktasındaki hassasiyetimiz devam etmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...