Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'nin iftarında misafirler aç kaldı

Düzenleyen:
CHP'nin iftarında misafirler aç kaldı

GÜNDEM Haberleri

CHP'nin Beykoz İlçe Başkanlığı'nın iftarına Kılıçdaroğlu da katıldı. Ancak bazı katılımcılar yemek alamadığı için tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkede en çok huzura ihtiyacımız var, birlikte yaşamaya ihtiyacımız var, dost olmaya, kardeş olmaya ihtiyacımız var." dedi.

Partisinin Beykoz İlçe Başkanlığınca Beykoz Çayırında düzenlenen iftara katılan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, ülkede birlikte yaşamaya ve dostluklar kurmaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

"ALLAH ORUCUMUZU KABUL ETSİN"

İftarlarda birlikteliklerin ortaya çıktığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Hepinize afiyet olsun. Hepinize şükran borçluyum. Bu mübarek günde bir aradayız. Bu ülkede en çok huzura ihtiyacımız var, birlikte yaşamaya ihtiyacımız var, dost olmaya, kardeş olmaya ihtiyacımız var. Güzel ahlaklı olmaya ihtiyacımız var. Birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var, kendimizi, ülkemizi, çocuklarımızı, komşularımızı, kentlerimizi ve bütün vatandaşlarımızı, bayrağımızı, vatanımızı sevmeye ihtiyacımız var. Bir araya gelip dostluğumuzu nasıl pekiştiriyorsak, böyle bir ramazan gününde nasıl bir araya geldiysek, bundan sonra da çok daha farklı ortamlarda bir araya geliriz, dualarımızı ederiz, Allah'a şükrederiz. Hepinize en içten selamlar, saygılar diliyorum. Allah orucumuzu kabul etsin, sağ olun, var olun."

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından alandan ayrıldı.

BAZI MİSAFİRLER YEMEK ALAMADI

Bu arada, yemek alamadıklarını belirten bazı katılımcılar, buna tepki gösterdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...