Firuzağa'daki saldırı ile ilgili son dakika gelişmesi

Düzenleyen:
Firuzağa'daki saldırı ile ilgili son dakika gelişmesi

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu Firuzağa'da dün akşam meydana gelen saldırı olayına ilişkin gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 kişi serbest bırakıldı

Firuzağa'da bir plakçıya saldırıda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si D.B. ve S.T, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildikten bir süre sonra serbest bırakıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Firuzağa'da bir plakçıda düzenlenen etkinlik sırasında saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.  Şüphelilerden biri ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
 
Sosyal medyadaki görüntülere yansıyan D.B'nin ve dışarda kavgaya karıştığı belirlenen S.T'nin emniyetteki ifadesinde,"Masalar ile insanlar mekanın dışındaydı ve yola taşmışlardı. İnsanların yoldan geçişi engelleniyordu. Aramızda sürtüşme oldu. Gruptan laf atmalar olunca, aramızda kavga çıktı" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...