Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TCDD’den kazaya ilişkin açıklama

Düzenleyen:
TCDD’den kazaya ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Elazığ’da 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin açıklama yaptı.

TCDD Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bugün Ankara-Tatvan seferini yapmakta olan 11532 sefer sayılı Vangölü Ekspresi’nin saat 10.07’de Elazığ-Çağlar istasyonları arasında kilometre 41+704’teki seyri sırasında 23 DF 622 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüsün hemzemin geçit olmayan bir noktadan demiryolu hattına girmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kaza nedeniyle minibüste bulunan ve henüz isimleri belirlenemeyen 9 kişi hayatını kaybetmiş, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 kişinin tedavisi devam etmektedir. Kazanın yaşandığı yere bin 625 metre uzaklıkta, uyarı işaretleriyle donatılmış hemzemin geçit bulunmaktadır. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...