Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hendekçi belediyelere neşter

Düzenleyen:
Hendekçi belediyelere neşter

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu’nda tüm yönleriyle terörle mücadele ele alındı

Bakanlar Kurulu, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen toplantı 5 saat 40 dakika sürdü.
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ele alınan konuların başında iç ve dış güvenlik tehditlerinin bulunduğunu kaydetti. Kurtulmuş, “teröre destek veren belediyeler” konusunun sorulması üzerine şunları söyledi: “Özellikle teröre karşı bu kadar etkin bir mücadele verilirken, maalesef belediyelerinin imkanlarını, o şehirlerde çukurların kazılmasına tahsis eden, oradaki terörist gruplara maddi manevi destek sağlayan birtakım terör destekçisi belediye başkan ve meclis üyelerinin olduğu biliniyor. Konu toplantıda görüşüldü.  Bunlarla ilgili Başbakanlık bünyesinde, zaten İçişleri Bakanlığımız mülkiye müfettişleri vasıtasıyla soruşturmalar yapıyor. Ayrıca, Maliye Bakanlığı’nın bu belediyelerin bütçelerinin nasıl harcadığına ilişkin denetimler yapması mümkündür. Eğer gerekiyorsa, ilave yasal düzenlemeler gerçekleştirilir.”
Sözcü Kurtulmuş, ekonomiye ilişkin de “Bu dönemdeki ana eksenimiz, daha fazla üretim, daha fazla istihdam, daha fazla ihracattır. Bununla ilgili olarak her türlü teşvik üzerinde çalışılıyor” bilgisini de verdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...