Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kandil, Sinat ve Lice kırsalına hava harekatı

Düzenleyen:
Kandil, Sinat ve Lice kırsalına hava harekatı

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kandil, Sinat, Haftanin ve Lice kırsalındaki bölücü terör örgütü hedeflerine hava herakatı düzenlendiğini açıkladı

TSK’dan yapılan açıklamada, 20 Haziran 2016 tarihinde 22.00-22.58 saatleri arasında Kandil, Sinat ve Haftanin bölgelerine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendiği belirtilerek, bölgede tespit edilen beş hedefin (BTÖ sığınak/barınakları ve mühimmat deposu) ateş altına alınarak imha edildiği kaydedildi. Zayiat tespit çalışmalarının devam ettiği vurgulanarak görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi. 
LİCE KIRSALINA İCRA EDİLEN HAVA HAREKÂTI 
Ayrıca, 20 Haziran 2016 tarihinde alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 21.00-21.40 saatleri arasında Lice kırsalına, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendiği kaydedildi. Bölgede tespit edilen on bir hedefin (BTÖ sığınak/barınakları ve silah mevzileri) ateş altına alınarak imha getirildiği belirtilerek zayiat tespit çalışmalarının devam ettiği ifade edildi. 
Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...