Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarında skandal!

Düzenleyen:
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarında skandal!

GÜNDEM Haberleri

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Beykoz'da düzenlenen iftar, skandala sahne oldu. Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı programda vatandaşlara iftar yemeği yetmedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul'da düzenlediği iftar programına katıldı. Beykoz'da 3 bin kişinin katılım gösterdiği etkinlikte bazı vatandaşların iftariyelik alamadığı görüldü. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren vatandaşlar alanı terk etti.

VATANDAŞLAR OTURACAK MASA BULAMADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından Beykoz Çayırı'nda cumartesi akşamı gerçekleşen iftar yemeğine katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde bazı vatandaşlar oturacak masa bulamadı.

İftariyeliklerin yetmemesine de tepki gösteren bazı vatandaşlar ise iftarlarını açmadan alanı terk etti.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarında skandal!

KILIÇDAROĞLU KONUŞMA YAPTI

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kendimizi, ülkemizi, çocuklarımızı, komşularımızı, bütün vatandaşlarımızı, bayrağımızı, vatanımızı sevmeye ihtiyacımız var. Bir araya gelir dostluğumuzu pekiştirirsek böyle bir Ramazan gününde nasıl bir araya geldiysek İnşallah bundan sonra çok daha farklı ortamlarda yine bir araya geliriz. Dualarımızı ederiz. Allah'a şükrederiz. Hepinize en işten selamlar saygılar sunuyorum" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından iftar alanından ayrıldı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...