Aile hekimi yaşlı hastasını böyle azarladı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Aile hekimi yaşlı hastasını böyle azarladı

GÜNDEM Haberleri  / iha

İzmir’de bir aile hekiminin, kendisinden izinsiz olarak odasına girdiği için yaşlı bir hastaya bağırdığı iddia edildi. Doktorun yaşlı adamı azarladığı anlar amatör kamera tarafından kayda alındı.

İddiaya göre, Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu’ndaki bir sağlık ocağında yaşlı bir adam, kadın doktorun yemekte olduğu esnada odasına girerek doktoru beklemeye başladı. Doktor, odaya girer girmez bekleyen yaşlı adama bağırmaya başladı. Kendisinden izinsiz olarak odaya girildiğini ve odadan herhangi bir şeyin kaybolması durumunda yaşlı adamı sorumlu tutacağını söyleyen doktorun hararetli konuşmaları bir vatandaş tarafından cep telefonunun kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay büyük tepki çekerken, görüntüler binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...