Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beytüşşbap’ta PKK’dan silahlı saldırı: 3 polis yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: dha
Beytüşşbap’ta PKK’dan silahlı saldırı: 3 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri  / dha

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde yaya olarak devriye görevi yapan polis ekibine, PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu 3 polis yaralandı.

Bölgede bulunan diğer polislerin karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı.

Beytüşşebap’ta TOKİ polis lojmanlarının bulunduğu ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bugün saat 20.30 sıralarında yaya olarak devriye görevi yürütün polisler ile lojmanların güvenliğini sağlayan polis noktasına PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte 3 polis memuru yaralanırken, bölgede bulanan diğer polisler teröristlere karşılık verdi. Çıkan çatışma yer yer yarım saat sürerken, yoğun ateş altında kalan PKK’lılar kaçtı. Kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

PKK’lıların saldırısında yaralanan 3 polis memuru Beytüşşebap Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: dha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...