'Paralel yapı ihanetinin ortaya çıkmasıyla paramparça olmuştur'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Paralel yapı ihanetinin ortaya çıkmasıyla paramparça olmuştur'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Paralel devlet yapılanması adı verilen ihanet çetesinin akıbetini hep birlikte gördük, ihanetinin ortaya çıkmasıyla sırça bir köşk gibi paramparça olmuştur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Paralel devlet yapılanması adı verilen ihanet çetesinin akıbetini hep birlikte gördük, görüyoruz. Bir dönem neredeyse her alanda ülkemizin en büyük, en güçlü, en yaygın sivil toplum kuruluşlarını bünyesinde toplayan paralel yapı, ihanetinin ortaya çıkmasıyla sırça bir köşk gibi paramparça olmuştur." dedi.

"Yılmak yok, bu yolda devam edeceğiz"

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptığı konuşmasında, "Nasıl ki şu anda çok kararlı operasyonlar sürdürdük, sürdürüyorsak, milletimizin huzurunu tesis edene kadar bu terörle mücadeleyi, can güvenliği, mal güvenliği konusunda sorumluluğu olan bir devletin başı olarak Allah'ın izniyle başaracağız. Yılmak yok, bu yolda devam edeceğiz, kararlıyız." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...