Muş'ta sokağa çıkma yasağı

Muş'ta sokağa çıkma yasağı

GÜNDEM Haberleri

Muş merkeze bağlı Kayalısu köyü ve mahallelerinde, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletin ve milletin her türlü terörist tehdidi ve saldırıdan korunması maksadıyla bölgede emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

Alınan tedbirler kapsamında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince, merkeze bağlı Kayalısu köyünde, Örtülü, Buğdaylı, Yılmaz, Dalakulig, Yıldızlı, Büyükler, Malaali, Breş, Licik ve Geliyahacike mahallelerinde, 22 Haziran 2016 günü saat 00.00'dan itibaren "Sokağa çıkma yasağı" ilan edildiği duyuruldu.

Açıklamada, "Operasyon icra edilecek bölgelerde halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla sivil vatandaşların zarar görmemesi için söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmektedir. Sokağa çıkma yasağının bitim süresi ayrıca duyurulacaktır" ifadeleri yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...