Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bitlis'te polise hain saldırı, 3 PKK'lı öldürüldü

Düzenleyen:
Bitlis'te polise hain saldırı, 3 PKK'lı öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde polis noktasına PKK'lı teröristler tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıyla birlikte çıkan çatışmada 3 terörist ölü olarak ele geçirilirken, çevreden geçmekte olan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Tatvan-Van karayolu üzerindeki Çağlayan Mahallesi girişindeki polis kontrol noktasına bu sabah saat 10.00'da PKK'lı teröristler saldırdı. Araçla polis noktasına gelen 3 PKK'lı terörist, ilk önce polis kontrol noktasına roketatarla ateş açtı. Çevresi beton bloklarla çevrili zırhlı araçta görev yapan polislerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmalarda çevreden geçmekte olan mahalle sakini 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede arama ve operasyonlar sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...