Tatvan'daki çatışmada 1 sivil daha hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Tatvan'daki çatışmada 1 sivil daha hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'in Tatvan ilçesinde PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan 3 sivilden 1'i daha hayatını kaybetti.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sabah saatlerinde polis noktasına saldırı yapmak üzere ilçeye sızmaya çalışan PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan 3 sivilden 1'i daha hayatını kaybetti.

ÇATIŞMA SIRASINDA 1 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Sabah saatlerinde araçla saldırı yapmak üzere ilçeye gelen ve çıkan çatışmada 3 PKK'lı etkisiz hale getirildiği olayda yaralanan sivillerden biri daha hayatını kaybetti. Yaralılardan Muhittin Acar (50) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaralarlardan Siahmet Arslan (54) ise tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DİĞER YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Durumu ağır olan yaralılardan Mehmet Yanardağ'ın (65) hayati tehlikesi devam ederken, çatışmanın yaşandığı bölgede bulunan evlerinin balkonunda otururken seken kurşun nedeniyle yaralanan kadın Şener Vecel'in (42) ise ameliyata alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olayla ilgili operasyon ve soruşturma devam ederken, etkisiz hale getirilen 3 PKK'lının cesedi ise otopsisi yapılmak üzere Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ayrıca olay yerinden yaralı kaçan diğer PKK'lının yakalanması içinde çalışmalar devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...