Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savaş uçakları Kuzey Irak'a bomba yağdırdı

Düzenleyen:
Savaş uçakları Kuzey Irak'a bomba yağdırdı

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'taki Sinat-Haftanin ve Metina bölgeleri ile Lice kırsalında tespit edilen bölücü terör örgütü hedeflerine savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi.

TSK'dan yapılan açıklamada, 23 Haziran 2016 tarihinde 00.21-00.53 saatleri arasında Irak kuzeyi Sinat-Haftanin ve Metina bölgelerine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendiği belirtilerek bölgede tespit edilen beş hedefin (Teröristlerin içinde bulunduğu sığınak ve kontrol noktası) ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi. Zayiat tespit çalışması sürdüğü kaydedildi. 
Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri ifade edildi. 
LİCE KIRSALINA İCRA EDİLEN HAVA HAREKÂTI 
Ayrıca, 22 Haziran 2016 tarihinde 19.40-19.50 saatleri arasında Lice Kırsalına, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendiği kaydedilerek, bölgede tespit edilen BTÖ Grubunun içinde olduğu barınma alanı ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi. Zayiat tespit çalışması sürdüğü vurgulandı. 
Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri belirtildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...