Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şimşirgil'e ambargo! TRT, Terim'den korktu

Düzenleyen:
Şimşirgil'e ambargo! TRT, Terim'den korktu

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim TRT’ye, TRT de tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’e ambargo koydu.

Devlet kanalı TRT, Serdar Tuncer’in sunduğu “Ramazan Sevinci” programına katılması için günler öncesinden davet ettiği Ahmet Şimşirgil’i, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i eleştirdiği için programından sildi.

Türkiye Milli Takımı’nın 3-0 yenildiği İspanya karşılaşmasından sonra Prof. Dr. Şimşirgil, TRT1’de Pelin Çift’in sunduğu Öteki Gündem programına konuk olmuş, burada milli takıma yönelik eleştirileriyle gündeme oturmuştu. Fatih Terim de “Tarihçi, spor yorumu yapıyor” diye kızmış ve TRT muhabirinin sorusunu cevaplamamıştı. Bununla da kalmayan Terim, bundan sonra TRT’ye konuşmayacağını açıklamıştı.

Fatih Terim’in bu tavrına karşı kanaldan ne bir resmi açıklama geldi ne de bir tepki. Ancak TRT yönetimi faturayı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’e kesti. Şimşirgil dün akşam Serdar Tuncer’in sunduğu “Ramazan Sevinci” iftar programına davetliydi. Günler öncesinden programın duyurusu bile yapıldı. Ancak TRT yönetimi Hayati İnanç ile birlikte konuk olması beklenen Şimşirgil’in çağırılmamasını istedi. Yapımcılar, Şimşirgil’i arayarak durumu bildirdi. İddiaya göre TRT, Fatih Terim’den çekindiği ve kendilerini tartışmaların içinde bulmak istemediği için böyle bir karar aldı. Ancak kanal, Şimşirgil’e ambargo koyarak başka bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

Şimşirgil'e ambargo! TRT, Terim'den korktu

Şimşirgil’in ismi programın tanıtım afişinden son gün çıkarıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...