İstanbul'da deprem oldu! (İstanbul deprem)

Düzenleyen:
İstanbul'da deprem oldu! (İstanbul deprem)

GÜNDEM Haberleri

Son dakika! İstanbul'da saat 08.40 sularında deprem hissedildi. Marmara Denizi’nde Yalova açıklarında 4,4 ve 3,0 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

İstanbul'da deprem oldu! (İstanbul deprem)İstanbul güne depremle uyandı. İstanbul'da saat 08:40 civarında deprem oldu. Kandilli Rasathanesi depremin Marmara Denizi Yalova açıklarında meydana geldiği büyüklüğünün ise 4.4 olduğu açıkladı. Hissedilen deprem paniğe neden oldu.


10 DAKİKA ARAYLA İKİ KERE SALLADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi'nin verilerine göre Yalova açıklarında meydana gelen deprem, saat 08.40'ta yerin 6,8 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 4.4 büyüklüğündeki depremden 10 dakika önce de merkez üssü Marmara Denizi'nin doğusu olan 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Sarsıntı İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

İstanbul'da deprem oldu! (İstanbul deprem)

AFAD: İKİ DEPREM OLDU, İLKİ 2.7, İKİNCİSİ 4.2

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre İstanbul'da 2 deprem meydana geldi.
İlk deprem saat 08.30'da meydana geldi. Depremin büyüklüğü 2.7'ydi. İkinci deprem ise 08.40'ta meydana geldi ve depremin büyüklüğü 4.2.

İstanbul'da deprem oldu! (İstanbul deprem)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...