Isparta'dan kalkan eğitim uçağı zorunlu iniş yaptı

Düzenleyen:
Isparta'dan kalkan eğitim uçağı zorunlu iniş yaptı

GÜNDEM Haberleri

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'ndan kalkan eğitim uçağı Burdur Gölü kenarındaki plaja zorunlu iniş yaptı. Öğretmen pilot ve öğrencisi, yara almadan kurtuldu. ​DHA ilk olarak haberi "eğitim uçağı düştü" diye geçmişti.

Erah Uçuş Okulu'na ait 'TC- ERF' kuyruk numaralı eğitim uçağı, Süleyman Demirel Havalimanı'ndan saat 12.30 sıralarında havalandı. İçerisinde öğretmen pilot ve öğrencinin bulunduğu eğitim uçağı, 15 dakika sonra Burdur Gölü kenarındaki Şeker Plajı zorunlu iniş yaptı.

Uçağın göl kenarındaki kumsala düştüğü ihbarı üzerine olay yerine ambulanslar gönderildi. Uçaktaki öğretmen pilot ve öğrenci, ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

DHA haberi ilk olarak "eğitim uçağı düştü" diye geçti. Daha sonra yapılan güncellemede eğitim uçağının zorunlu iniş yaptığı, öğretmen pilot ve öğrencisinin, yara almadan kurtulduğu bilgisine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...