Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Operasyon bölgelerine beton bariyerler gönderiliyor

Düzenleyen:
Operasyon bölgelerine beton bariyerler gönderiliyor

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK’nın kamp ve uyuşturucu tarlalarının bulunduğu Diyarbakır’ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçeleri kırsalında operasyon sürüyor. Bölgede, teröristlerden temizlenen alanlara beton bariyerlerle seyyar karakollar kuruluyor.

Diyarbakır’ın kuzey ilçeleri Lice, Hazro ve Kocaköy’de, 7’nci Kolordu Komutanlığı idaresinde, asker, polis ve korucuların katılımıyla 23 Haziran’da başlayan “Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu” sürüyor. Kararlılıkla devam eden operasyon çerçevesinde mayın ve el yapımı patlayıcı ile sığınak arama çalışmalarını sürdüren güvenlik güçleri, buldukları el yapımı patlayıcıları kontrollü bir şekilde infilak ettiriyor. Bölgede, teröristlerden ve tuzaklı patlayıcılardan arındırılan alanlara ise seyyar karakollar kuruluyor. Bu çerçevede, Lice’ye çok sayıda beton blok getirildi. Bloklar, buradan da zırhlı araçlar eşliğinde kurulacakları alanlara götürüldü. Seyyar karakolların kurulacağı bazı alanlara 3 katlı zırhlı kulelerin yerleştirileceği de öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...