Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lice'de çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Lice'de çok sayıda mühimmat ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarda çok sayıda el yapımı patlayıcı ile yaşam malzemesi ele geçirildi.

Güvenlik güçleri, bölücü terör örgütüne yönelik Lice kırsalında dağlık ve ormanlık alanda aranan şahısları yakalamak ve yasa dışı uyuşturucu madde ekim alanlarını imha etmek amacıyla arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.
Operasyonlar kapsamında 22-26 Haziran'daki aramalarda teröristlere ait, eylem yapmak amacıyla patlamaya hazır halde çok sayıda el yapımı patlayıcı silah ve mühimmat ele geçirildi.
Bölücü terör örgütü üyelerince gizlenmiş halde 10 el yapımı patlayıcı, 7 tüp, 100 gram C-4, 900 gram amonyum nitrat, 920 metre kablo, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ile silah, mühimmat, teçhizat, örgütsel doküman, tıbbi ve yaşam malzemeleri bulundu.
Ele geçirilen çok sayıda el yapımı patlayıcı, tüp ve malzeme, yapılan incelemenin ardından kontrollü olarak imha edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...