Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'den vatandaşlarına Türkiye için seyahat uyarısı

Düzenleyen:
ABD'den vatandaşlarına Türkiye için seyahat uyarısı

GÜNDEM Haberleri

ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan vatandaşlarının Türkiye'ye seyahat konusunda daha önce yayımladığı "dikkatli olun" uyarısını yineledi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan vatandaşlarını Türkiye'ye seyahat konusunda uyardı. Uyarıda "dikkatli olun" mesajı verildi.

TÜRKİYE UYARISI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ABD vatandaşlarının terör örgütlerinin hedefi olduğu vurgulanarak, bu örgütlerin Avrupa'da alışveriş yerlerini, sivil havacılığı, ulaştırma sistemlerini, spor organizasyonlarını ve halka açık toplantıları hedef aldığı hatırlatıldı. Açıklamada, Amerikan vatandaşlarından terör saldırıları ve bazı terör gruplarının tehditleri nedeniyle Türkiye'deki seyahatleri sırasında dikkatli olmaları istendi.

"TURİSTLER HEDEF ALINIYOR"

Son uyarının 29 Mart'ta yapılanın yerine geçeceği kaydedilen açıklamada, turistlerin yerli ve yabancı terör grupları tarafından açıkça hedef alındığı belirtildi.

Bakanlık, mart başında Avrupa'nın genelinde muhtemel terör saldırılarına karşı ABD vatandaşlarına yapılan uyarıda yer alan büyük organizasyonlarda, toplu taşıma araçlarında, alışveriş merkezlerinde ve turistik alanlarda dikkatli olunması yönündeki uyarısını yineledi.

TEHLİKELİ İLLER BELİRTİLDİ

Açıklamada, Amerikalı kamu görevlilerinin Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Diyarbakır, Van, Siirt, Muş, Mardin, Batman, Bingöl, Tunceli, Hakkari, Bitlis ve Elazığ'a yapacağı seyahatlerle ilgili kısıtlamaların devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...