HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şehit ateşi Elazığ’a düştü

Düzenleyen: /
Şehit ateşi Elazığ’a düştü
DİYABRAKIR, Diyarbakır Şehidi, Haber, Haber

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Dicle ilçesindeki patlamada şehit olan 25 yaşındaki polis memuru Mustafa Yıldırım’ın Elazığ’daki baba evine acı haber ulaştı.

Terör örgütü PKK’nın Dicle ilçesi 27 Mayıs Mahallesi Ergani Caddesi Afet Küme Evleri mevkiinde bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 2’si polis, 8 kişi yaralanmıştı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı polislerden 25 yaşındaki Mustafa Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Şehidin, Elazığ’ın Gümüşkavak Mahallesi Hurmalı Sokak’taki müstakil evlerinde ikamet eden ailesine acı haberi sağlık ekipleri eşliğinde emniyet yetkilileri verdi. Acı haberi alan şehidin babası Muhlis Yıldırım ile annesi Cemile Yıldırım Diyarbakır’a gitti.
Şehit ateşi Elazığ’a düştü
Evin bulunduğu sokağa ise Türk bayrakları asıldı. Evin üç çocuğundan biri olan şehidin, bekar olduğu ve ağabeyinin astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...