Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'daki terör saldırısında 2 asker şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Diyarbakır'daki terör saldırısında 2 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 1 asker şehit oldu. Bismil ilçesinde bir uzman çavuş PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düştü.

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde 24 taburun katılımıyla Lice ile civar bölgelerde 23 Haziran'da başlatılan "Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu" devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca yürütülen müşterek operasyonda, teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu biri ağır 4 asker yaralandı.

Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden biri müdahaleye rağmen şehit oldu. 3 askerin tedavisi sürüyor.

Bismil'de de asker şehit oldu

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir uzman çavuş PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düştü.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır-Batman karayolunun 5. kilometresindeki Başakşehir Konutlarında oturan bir uzman çavuşa, iftar için evine girmek üzereyken teröristlerce silahlı saldırıda bulunuldu.

Olay yerinde şehit olan uzman çavuşun cenazesi Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...