Milli güreşçinin hazin hikayesi, yardıma koştu öldü

Düzenleyen:
Milli güreşçinin hazin hikayesi, yardıma koştu öldü

GÜNDEM Haberleri

Korkunç saldırı onlarca masumun hayatına mâl oldu, ailelerinin de hayatlarını kararttı.

Hayatını kaybedenlerden milli güreşçi Serkan Türk’ün havalimanına arkadaşını karşımaya gittiği ve ilk patlamanın ardından yaralılara yardım ettiği öğrenildi. Daha önce şehit olmak için dua ettiği belirtilen gencin bu sırada meydana gelen ikinci patlamada can verdiği kaydedildi. Saldırıda ölen Bursalı havaalanı personeli Adem Kurt’un ise işe yeni başladığı, bekar olduğu ve her hafta sonu Bursa’ya gidip ailesini ziyaret ettiği öğrenildi. 

GÜVENDEYİM YAZDI AMA...
Havalimanı çalışanlarından Doğu Türkistan uyruklu Türk vatandaşı Abdülhekim Bugda’nın da sosyal medya üzerinden “güvendeyim” mesajı verdiği, ancak saldırıda ağır yaralandıktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi. Bir otelde müdürlük yapan Erzurumlu Murat Güllüce arkasında 4 yetim kız bıraktı. Güllüce’nin kızlarına hep “Prenseslerim” diye hitap ettiği öğrenildi. Hayatını kaybedenlerden TGS çalışanı Gülşen Bahadır ise, sosyal medya hesabından bir hafta önce paylaştığı yazıda, “Savaşmıyorum, direniyorum, seviyorum” ifadesini kullanmıştı. Bir inşaat şirketinde çalışan Ordulu Göksel Kurnaz (38) da, yurt dışından gelecek olan patronunu almak için terminalde beklerken can verdi. 

10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI
Yusuf Haznedaroğlu ise yer hizmetlerinde çalışıyordu. Mesai bitimi evine gitmek için çıkarken patlama oldu ve can verdi. Haznedaroğlu 10 gün sonra evlenecekti. Bu arada ağır yaralı Engin Purtul’un ablası Emine Kulakaç, kardeşinin nasıl yaralandığını anlattı. Kardeşinin tatil için gelen yeğenini karşılamak için havalimanında olduğunu söyleyen Kulakaç, “Kardeşim yardıma koşarken bomba patlıyor. Diğer kardeşim ona ‘geri gel’ diyor. Ama gelemiyor. Patlama oluyor. Durumu kritik” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...