Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terörist içeri böyle girmiş, işte o an

Düzenleyen:
Terörist içeri böyle girmiş, işte o an

GÜNDEM Haberleri

Saldırıyla alakalı soruşturma kapsamında teröristlerin taksiden indikten sonra ayrıldıkları ve birinin dış hatlar geliş kısmına gittiği, 2 canlı bombanın ise dış hatlar gidiş kısmına yöneldiği belirlendi.

Geliş kısmına giden canlı bombanın kendisini patlattığı, dış hatlar gidiş kısmına yönelen 2 canlı bombanın x-ray cihazlarının olduğu yerde silahla girişi taradığı tespit edildi. Canlı bombalardan birinin merdivenlerden aşağıya inerek kendisini patlattığı daha sonra diğer canlı bombanın kendisini patlattığı belirlendi. Canlı bombaların üzerinde kaleşnikof, silah, tabanca ve 2 el bombası bulundu. Terör saldırısını gerçekleştiren 3 canlı bombayı havalimanına götüren taksici, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 3 teröristin vücut bütünlüğünün bozulduğu, kimlik tespiti için çalışmaların sürdüğü ve yabancı uyruklu olduğu bilgisi edinildi. Bu arada olaya ilişkin 2 eve operasyon düzenlendi.  Evlerde bulunan çok sayıda şifrelenmiş örgütsel doküman inceleme altına alındı. 
Terörist içeri böyle girmiş, işte o an
OTOMATİK SİLAHA KARŞI TABANCA!

Bu arada havalimanı polislerinden Y.D.’nin saldırı sırasında otomatik silahlı canlı bombanın karşısına çıkıp teröristi tabancayla vurarak etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Teröristin ölürken patlattığı bombayla yaralanan Y.D.’nin tedavisi sürüyor. Hayatını kaybedenlerden isimleri açıklananlar şöyle: TGS yer hizmetleri görevlileri Mehmet Çizmecioğlu, Adem Kurt, Muhammet Eymen Demirci, Yusuf Teyfik Haznedaroğlu, Gülşen Bahadır, Çağlayan Çöl, Ercan Sebat, Abdülhekim Buğda, Mahmut Mert. Havalimanı taksicileri Mustafa Bıyıklı, Erol Eskisoy ve Ali Zülfikar Yorulmaz. Vatandaşlar Göksel Kurnaz, Murat Güllüce, Serkan Türk ve Merve Yiğit. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...