Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kenan Sofuoğlu'na: 'Oğlum bizi çıldırtma ya'

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kenan Sofuoğlu'na: 'Oğlum bizi çıldırtma ya'

GÜNDEM Haberleri

Osmangazi Köprüsü'nün açılışından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kenan Sofuoğlu arasında ise ilginç bir diyalog yaşandı. Sofuoğlu'nun gerçekleştirdiği kısa bir sürüşün ardından Erdoğan, "Kenan oğlum bizi çıldırtma ya... Böyle gidiyorsun denize doğru... Yüzmeyi de bilmiyorsundur Allah-u Alem." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da "Neydi o geçen öyle? Tebrik ediyorum, bir daha yapma ama olur mu?" dedi.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde yaptığı şovla nefes kesti.

İKİNCİ DENEMESİNDE 385'TE KALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir kez daha hız denemesi yapan şampiyon, hava koşulları nedeniyle ikinci denemesinde 385 km hız yaptı. Hız denemesinden sonra Sofuoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yaşanan diyalog ise izleyenleri güldürdü.

"KENAN OĞLUM BİZİ ÇILDIRTMA YA"

Kenan Sofuoğlu'nu yanındaki Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'ya tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yarım porsiyon bir şey ama...' diye konuştu. 

Sofuoğlu, kısa bir sürüş gerçekleştirdikten sonra tekrar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına geldi. Erdoğan, "Kenan oğlum bizi çıldırtma ya... Böyle gidiyorsun denize doğru... Yüzmeyi de bilmiyorsundur Allah-u Alem." diye konuştu. 

EMİNE ERDOĞAN: BİR DAHA YAPMA OLUR MU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da "Neydi o geçen öyle? Tebrik ediyorum, bir daha yapma ama olur mu?" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...