MHP'de şok! İhraç ediliyor

Düzenleyen:
MHP'de şok! İhraç ediliyor

GÜNDEM Haberleri

MHP, Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

MHP'de Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün Rus pilotun ailesine ev teklifi yapması krize sebep oldu. MHP yönetimi Gül'ü kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

Mustafa Gül, geçtiğimiz günlerde Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Alexander Tolstopyatenko'yu ziyaret ederek, Rus pilotun ailesine ev verme isteklerini söylemişti.

Başkonsolosa Tolstopyatenko'ya tablo ve şeker hediye eden Gül, "7 ay süren Türkiye- Rusya krizinin ardından ilişkilerin düzeleceği yönünde görüşlerin bildirilmesi bizleri mutlu etmiştir. Kemer olarak bizim de çorbada tuzumuz bulunsun istedik. Devletimiz bu kadar turizmcinin önünü açmışken, biz de otelciler olarak jest yapalım diye düşündük. Kemer'deki oteller ile sivil toplum örgütlerinin imzası ile ölen pilotun ailesine Kemer'den ev verme kararı aldık. Bu tekliflerimiz kabul gördüğü takdirde hayatını kaybeden pilotun ailesini Kemer'de hemşehrimiz olarak görmek bizleri mutlu edecektir" açıklamasını yapmıştı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...