Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hesap verecekler'

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hesap verecekler'

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, terör örgütünün sözcülüğünü yapan vekiller ile devletin parasını PKK’ya akıtan belediyelere seslendi: Tek tek hesabı vereceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bizi bölmek isteyenler hedeflerine ulaşamayacaklar. İnşallah bu birlikteliğimiz dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılıyor, yayılacak” dedi. 
Erdoğan, Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın anne ve babasının adına yaptırılan Küçükçekmece’deki Fethiye-Hasan Gümüşdağ Camisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Cuma namazını da burada kılan Erdoğan, cami çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara seslendi.
Şehitlerin kanını yerde bırakmayacaklarını belirten Erdoğan, “1 şehit gömüyoruz ama 10 tane teröristi de indiriyoruz. Bu mücadelemiz sürecek, sürüyor. İşte son havalimanında olanı görüyorsunuz ve büyük ihtimalle DAEŞ olduğu ortada. Bunlar, İslam adına böyle bir şeyi yaptıklarını söylüyor. Bunların İslam’la filan alakası yok. Bunların yeri cehennemdir” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı’nın hüzünle, acılar içinde kutlanacağını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Huzurlu günlerimiz yakındır. Bunların benim Kürt kardeşlerimi sevmek diye bir dertleri de yok. Tam aksine bunlar, onların düşmanı ve bugüne kadar o bölgede yaptıkları hiçbir şey de yok. Şimdi dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla birlikte tek tek hesabı verecekler. Aynı şekilde belediyelerde de, nerede olursa olsun, kim ki bu vatana ihanet ediyorsa kim ki benim vatandaşlarımın verdikleri vergileri farklı yerlerde kullanıyorsa, bunun hesabını verecek.”
Konuşmasında İstanbul’a çok yanlışlar yaptıklarını belirterek şunları kaydetti: “Ucube inşaatlar yaptık. Bu ucube inşaatlarla maalesef İstanbulumuzun o güzelliğine bizler yanlışlık yaptık. İşte şimdi birçok yerlerde diyoruz ki kentsel dönüşüm yapalım, diyorlar ki ‘yok’. Yapmayın etmeyin, gelin bunu yapalım. Kentte itfaiye aracının giremediği yerler var. Allah göstermesin bir deprem olsa o depreme dayanıklılığı olmayan binalar var. Bunları şimdiden yıkalım ki depreme dayanıklı binalar olsun. Ne yazık ki bu konuda bir dirençle karşı karşıyayız. Gelin bize yardımcı olun. Bu kentsel dönüşümleri yapalım. Ben cumhurbaşkanınız olarak bunu söylüyorum...”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...