Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zap ve Gara'da 27 hedef imha edildi

Düzenleyen:
Zap ve Gara'da 27 hedef imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığınca, Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Gara bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında bölücü terör örgütüne ait 27 hedefin ateş altına alınarak imha edildiği bildirildi.

Bölücü terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyinde Zap ve Gara bölgelerinde bulunan 27 sığınak ve barınağı Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları tarafından imha edildi.

"TERÖRİSTLERİN DE İÇİNDE OLDUĞU 27 HEDEF İMHA EDİLDİ"

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"1 Temmuz 2016 tarihinde 21.58-23.46 saatleri arasında Irak kuzeyinde Zap ve Gara bölgelerine, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen, Teröristlerin içinde bulunduğu sığınak ve barınaklardan oluşan 27 hedef ateş altına alınarak imha edilmiştir. Förevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...