Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'de muhalifler ortak hareket edecek

Düzenleyen:
MHP'de muhalifler ortak hareket edecek

GÜNDEM Haberleri

MHP'de muhalif isimler ortak bir açıklama yaparak, birlikte hareket edeceklerini ve kurultayı toplayacaklarını belirtti.

MHP'de yılan hikayesine dönen seçimli kurultay sürecinde muhalif kanat önemli bir adım atarak bir araya geldi. Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ'ın girişimi sonucu 4 Genel Başkan adayı Ankara'da buluştu.

5. PARTİ İDDİASINA CEVAP

Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada kamuoyundaki "MHP bölünüyor. Muhalifler yeni parti kuracak" iddialarına değindi. Oğan "Buralardan beşinci parti çıkmaz. Buralardan Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayını yapması ve bir genel başkan seçmesi çıkar" dedi.

"BİZİM BÜTÜN GAYRETİMİZ..."

Oğan "Bizim bütün çabamız, bütün gayretimiz kasım ayında AKP'nin erken bir seçimle Milliyetçi Hareket Partisi'ni hazırlıksız yakalamasını engellemektir. Bu sebeple de neyin pahasına olursa olsun bu kurultayın yapılacağından kimse şüphe etmesin. Hiç kimse koltuğunda 2018'e kadar rahat oturamayacak" dedi.

ORTAK AÇIKLAMA: MÜCADELEYE DEVAM

Toplantı sonrası ise adaylar ortak açıklama yaptı. Açıklamada "Bu kutlu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Kurultayı en kısa sürede toplayacağız. Kurultay toplanıp divan seçilene kadar istişare ve karşılıklı güven içerisinde ortak hareket edeceğiz" denildi.

11 TEMMUZ'DA YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER

MHP'li dört genel başkan adayı ayrıca 11 Temmuz günü saat 14.00'da yeniden bir araya gelme kararı aldılar.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...