Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu

Düzenleyen:
Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'na gelerek kalleş saldırının olduğu yerlere incelemelerde bulundu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk  Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip  Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü  Mustafa Çalışkan ile havalimanına geldi. Terör saldırısında yaşamını yitiren havalimanı çalışanlarının  fotoğraflarının bulunduğu dış hatlar gidiş terminalindeki anma alanını ziyaret  eden Erdoğan, burada dua etti.

Daha sonra saldırının yaşandığı alana giden Erdoğan, burada  yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan'a THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TAV  Havalimanları Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu  Başkanı Hamdi Akın da eşlik etti.

Havalimanındaki yolcularla bir süre sohbet eden Erdoğan, bazılarıyla  fotoğraf çektirdi, çocuklara da oyuncak hediye etti.


Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...