Bir PKK'lı daha tutuklandı

Bir PKK'lı  daha tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Bitlis'te, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan bir kişinin daha tutuklandığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma yürüttüğü belirtildi.
Bu kapsamda, 28 Haziran'da gözaltına alınan 5 zanlının tutuklandığının anımsatıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"İlimizde kırsala eleman temini, malzeme aktarımı yaptıkları, milis ve işbirlikçi faaliyetlerde bulundukları tespit edilen 5 zanlı tutuklanmıştı. Bu şahıslarla aynı suçlara iştirak eden ve bağlantılı olduğu tespit edilen bir şahıs daha 1 Temmuz'da gözaltına alınmıştır. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır."
Açıklamada, güvenlik güçlerinin, halkın da desteğiyle terör örgütlerine karşı mücadelelerinin özverili ve koordineli şekilde kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...